miércoles, 16 de mayo de 2012

El programa Recerques ha estat distingit amb una menció de qualitat dels premis Ràdio Associació en la categoria de Millor Programa de Ràdio Local


El programa Recerques ha estat distingit amb una menció de qualitat dels premis Ràdio Associació en la categoria de Millor Programa de Ràdio Local

Pere Juventí Balcells Recha, director del programa Recerques de Ràdio Sant Vicenç dels HortsSegons el jurat, Recerques “ha sabut presentar en un format radiofònic els treballs de recerca més interessants fets per alumnes dels tres instituts de Sant Vicenç dels Horts”. El director i presentador del programa és en Pere Balcells, alumne de 4rt d’ESO als Salesians. Aquesta és la segona temporada que col•labora amb Ràdio Sant Vicenç i la primera que es posa al capdavant d’un programa.
Recerques treu a la llum els treballs de recerca més interessants fets per alumnes dels instituts de Sant Vicenç. En la realització del programa ha estat fonamental la col·laboració dels professors i els alumnes dels instituts, que des del primer dia van rebre amb entusiasme la proposta que els va fer Ràdio Sant Vicenç i col·laboren amb Recerques de manera molt activa. El programa s’emet els dimecres a les 20 h.

Els premis Ràdio Associació premien els professionals de la ràdio i els millors programes del darrer any. El guanyador de la categoria de Millor Programa de Ràdio Local ha estat el programa Pa ciència la nostra, de Sants3Ràdio, de Barcelona, “per saber construir un programa de divulgació científica entretingut, irònic i sarcàstic i alhora fonamentat en una base rigorosa i contrastada”. L’altra menció de qualitat ha anat a parar a Els quatre Cantons, de Ràdio Banyoles-emissora municipal, “per acostar a la població en general la realitat diària del centre Fundació Estany, que acull persones amb discapacitat intel·lectual”.

El lliurament dels guardons es farà el 10 de maig al vespre, en una cerimònia que se celebrarà a l’Auditori de l’ONCE, a Barcelona. 

La resta de premiats són:

·         Millor professional de ràdio: Vador Lladó (RAC 105)

·         Millor programa de ràdio: Vint-i-cinc anys de Catalunya Música

·         Millor proposta d’innovació: Punt Org (Ràdio Estel)

·         Guardó “1924”. Premi Ràdio Associació Audiovisual: No me les puc treure del cap (TV3)

·         Mencions d’honor:

o        Plataforma ciutadana en suport de RTV Mallorca

o        Rosa Badia

o        Albert Malla

o        Alfons Arús

No hay comentarios: