viernes, 8 de junio de 2012

L'Ajuntament de Sant Vicenç organitza avui divendres una audiència pública per explicar quines inversions es volen fer al municipi


Aquestes actuacions es realitzaran en el període 2013 - 2016 i es finançaran amb els diners que arribin de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya. L'audiència es farà a les 19.30 h, a la sala de Can Comamala (c. de Mossèn Jacint Verdaguer, 105).
Després d'un procés participatiu, l'equip de govern municipal ha recollit diverses propostes d'entitats, associacions, partits polítics i diversos col·lectius del poble. D'entre totes les aportacions, s'han seleccionat les més adequades per optar a les subvencions supramunicipals, que es donaran a conèixer durant l'audiència pública.
En total, han arribat a l'Ajuntament 35 propostes d'inversions susceptibles de ser finançades per les entitats supramunicipals, i 13 més que no entraven en les característiques que es demanaven, però que es traslladaran a les diferents regidories del Consistori i a tots els grups municipals.

Transparència i participació 
Aquesta és una actuació més que pretén fomentar la transparència informativa i la participació ciutadana en la presa de decisions de l'equip de govern. A principi d'any, la ciutadania també va poder aportar les seves idees sobre què vol que es faci a l'espai de l'antiga escola Joan Juncadella. I en els propers mesos, s'aniran formant els consells sectorials, començant pel Socioeconòmic, atesa la necessitat d'establir comunicació fluida amb els principals agents involucrats en la recerca de feina.


via:www.svh.cat

No hay comentarios: