jueves, 8 de diciembre de 2011

El PPC a Sant Vicenç dels Horts reclama al govern municipal una actitud proactiva per ajudar les famílies davant la crisi.



-El PPC de s’interessa per la situació desesperada de les famílies de Sant Vicenç demanan al govern previsió i responsabilitat.

-Reclama al govern municipal una atenció prioritzada cap a les famílies que estan patint les conseqüències de la crisi.

-Demana que l’actitud del Ajuntament  ha de ser proactiva i no reactiva davant els problemes, per tal de fer més efectius els recursos.






Humbert Palafoll, portaveu del grup municipal del Partit Popular de Catalunya a l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ja ha traslladat al Ple Municipal la seva preocupació pel drama personal d'alguns ciutadans i ciutadanes de Sant VIcenç , i s'ha interessat per les actuacions que el govern municipal ha dut a terme per tal d'ajudar-los. Humbert Palafoll ha presentat a l'equip de govern en el mateix Ple un cas del mateix consistori i és només un exemple del drama personal que estan passant tantes famílies a Sant Vicenç que estan patint les conseqüències de la crisi econòmica".

Són moltes famílies les que a tenen un membre en atur, i cada vegada són més les que famílies en què no treballa cap dels seus integrants. En aquest sentit, "cal que les administracions estiguin molts pendents d'aquestes famílies, oferint tota l'ajuda necessària", i que "és hora que el ajuntament prengui de forma seriosa el drama que viuen aquestes famílies, prioritzant les inversions, evitant despeses innecessàries, i adoptant una actitud pro-activa i no reactiva a l'hora d'oferir ajuda".

Com ja varem demanar en el Ple per el pressupost per el 2012, no volem que el Equip de Govern es gasti mes de 2.500.000€ amb gespa per un camp de futbol i uns jardins al antic Juncadella, no es el moment. Aquest equip de govern es el que te que prendre decisions per garantir el benestar de les famílies, pots ser tindran que retallar despeses innecessàries així com reduir instal·lacions municipals i duplicitat de serveis, desitgem que es prenguin aquestes mesures per no posar en perill el recursos mes bàsics.


La crisi no ha acabat tindrem un 2012 molt dur i la creació de treball trigarà i per tant s'ha de tenir present que "caldrà prioritzar els recursos de forma molt més contundent de com s'ha fet fins ara, amb previsió i responsabilitat".




Humbert Palafoll
PPC a Sant Vicenç dels Horts.

No hay comentarios: