jueves, 19 de enero de 2012

Creiem amb l'esport encara que tenim que fer prioritats segons les necessitats actuals

Vivint una crisi que no sabem del tot com i quan s'acabarà, quedo atònit amb el fet de que l’equip de govern vulgui fer una despesa de més de 1.500.000€ (250.000.000 milions de les antigues pessetes) per portar a terme una obra que varen prometre en campanya alguns partits de l’equip de govern, a les passades eleccions municipals.
La intenció és per fer unes obres al camp de futbol de la Barruana per posar-hi gespa.
Per a dur a terme aquesta despesa, l’equip de govern ha signat un crèdit amb la Diputació de Barcelona de 640.000€.
Aprovat per ells mateixos en els pressupostos del 2012, tornem a veure una gestió no adient de diners públics en el moment amb més atur de la nostra història i amb moltíssimes famílies passant serioses necessitats per arribar a final de mes.
Sembla que no ens adonem de la situació. Què ha de passar per que alguns polítics prenguin consciència? Actualment ja tenim un camp de gespa amb tots el serveis amb un valor aproximat de 4.500.000€ (750.000.000. milions de les antigues pessetes). És necessària aquesta nova despesa?
Hi ha d’altres opcions per a invertir els diners del poble, opcions més rendibles, com per exemple en energia renovable. Instal·lant plaques solars per un valor de 600.000€, assegurats per llei durant 25 anys per les companyies elèctriques, al final dels primers 10 anys ja s’hauria amortitzat la despesa i els restants 15 anys, s’obtindria un benefici net de més de 900.000€.
De què serveix sortir als medis i criticar la despesa de l’AVE i dels aeroports i d’altres que són supèrflues i no necessàries en aquests moments, si després nosaltres fem el mateix al nostre poble.
Siguem realistes, no fa falta aquesta despesa, en aquests moments hi ha coses més importants que fer i més necessàries per a Sant Vicenç.


 
Humbert Palafoll
Partit Popular de Catalunya de Sant Vicenç dels Horts

No hay comentarios: