jueves, 5 de enero de 2012

Moció per fer cumplir les normes de treball, comerç, consum i fiscalitat.

Un estudi recent de la Diputació va detectar que en la documentació d'un important numero de comerços, només hi apareix el titular i emprenedor com a únic treballador. No obstant això, quan es revèn la visita de la inspecció hi ha més persones atenent els clients, Sant Vicenç també pateix aquest tipus de frau.
 
S'ha fet evident comunicar a la inspecció de Treball i el Departament d'Ocupació i Empresa "la sospita o possibilitat d'un frau laboral".
 
So-licitem començar els controls per els comerç de Sant Vicenç.
L'objectiu és que "tothom compleixi les normes de treball, comerç, consum i fiscalitat i aixi tot el comerç de Sant Vicenç tingui les mateixes oportunitats i les mateixes obligacions.
 
Ara es far mes evident que per sortir de la crisi tenim que participar tots, i la manera de ajudar al comerç es fer complir les normes, no es correcte que un comerciant que sempre a complert amb les seves obligacions es vegi abocat a tancar seu negoci per la crisi, i un altre comerciant obri un negoci i no compleixi amb les seves obligacions es un fet deslleial que tenim que eradicar.
 
So-licitem revisar els comerços els quals tinguem queixes o sospitem de qualsevol frau i detectar deficiències o mancances greus en les llicències, així com en els productes que s'hi venen, ja sigui perquè no estan homologats, o sigui perquè el local no te permisos per vendre'ls. Traslladar al Departament de Salut algunes de les irregularitats.Revisar també els compliment dels horaris comercials.
 
So-licitar el tancament cautelar, supeditat al fet que els propietaris resolguin les anomalies m'entres s'executen adaptacions a la normativa.
 
 
 
Humbert Palafoll
Portaveu del PPC a Sant Vicenç dels Horts

No hay comentarios: