martes, 13 de marzo de 2012

L'Ajuntament ha de convertir la família en una prioritat política

L'equip de govern de l'Ajuntament ens dóna la notícia que ens ha baixat l'IBI però no és una reducció com demanden les circumstàncies.

l'IBI en d’altres poblacions de l'Àrea Metropolitana, es redueix un 90% per a les famílies nombroses, un 50% per a persones vídues, un 90% per a persones amb renda baixa o amb minusvalia. Això si és una reducció.

També pensem que tots aquells professionals que exerceixin la seva activitat a casa o en un local de fins a 60 m², tindrien que estar exempts del pagament de la taxa d’escombraries,  igual que els que tinguin locals superiors a 60 m², que generin residus assimilables als domèstics.  En temps de crisi no s’ha de penalitzar sinó oferir més suport en les bonificacions.

La mitjana d'impostos que paga una persona durant la seva vida és d'uns 600.000 € aproximadament iel pitjor que li pot passar a una de família i a l'estat del benestar, és no tenir treball.

Ens trobem en un moment de prendre decisions per ajudar ala més necessitats A l'Ajuntament tenim obligació de garantir a aquestes famílies l'habitatge, la sanitat i el treball, hem de deixar-nos de tanta ideologies i demagògies i prendre mes decisions.

Parlem de retornar els diners que rebem amb els impostos a les famílies més necessitades, també de la proposta que hem fet en el ple per no cobrar els transports urbans a les en situació de desocupació. 


Igual que varem fer amb la salut, en que vam passar de guarir els malalts a prevenir les malalties, hem de fer amb la resta, cuidar la família perquè tingui bona salut, intentar reduir el nombre de famílies desestructurades, augmentar el nombre de naixements, reduccions reals en els impostos directes...


Això s'aconsegueix amb polítiques dirigides a ajudar les famílies i és el que fa falta ara a Sant Vicenç dels Horts.

L'Ajuntament ha de convertir la família en una prioritat política i incorporar-la en el desenvolupament de les seves prioritats.

No hay comentarios: