domingo, 13 de noviembre de 2011

NO ENS GESTIONEN CORRECTAMENT ELS DINERS

Dons el voldríem dir al equip de govern que després de poder veure els pressupostos per el 2012 que ens han confeccionat estem des-aguts.
No entenem com després de retallar despeses en obres mes de 2.300.000€ les quals aplaudim, com la plaça de la vila, tornem a caure amb una despesa de mes de 4.000.000€ amb obres, si parlem en pessetes mes de 750 milions, si es aquest mateix equip de govern el que criticaven al anterior equip de govern per la mateixa raó com pot ser que passi el mateix amb una situació encara mes critica. Parlem de desesses de 1.300.000€ per rehabilitar un camp de futbol si ja tenim un de nou amb una inversió de 3.500.000€, una partida de 800.000€ per construir un parc al antic juncadella, com ja varem comentar podríem aprofitar l'espai per posar el mercat dels dijous i fer un aparcament gratuït. Penso que deixa-ho pla no coste 140.000.000€ milions, i si fos així dons de moment no es far. Després tenim que fer comunicats dient que no ens pagaran els 473.000€ de les bestretes i que afecten directament a les ajudes que reben les famílies i aquets diners no afecten directament a les famílies?

Podríem fer un exemple comparatiu:
Si tenim una família amb el pare a l'atur i la mare fent feines a hores, no ens podem posar a fer la cuina i rehabilitar el bany, no es el moment!!
Respecte al pressupost també podríem dir que tampoc estem d'acord amb algunes donacions que es fan a entitats que en el seu conjunt superant els 150.000€, potser abans de la crisi era correctes però ara també les podríem aprofitar per altres necessitats.

Com sempre diem, aquests diners tindrien que ser per ajudar a les famílies que no poden arribar a final de mes, i això al final sembla un tòpic, el que tindria que fer aquest equip de govern es fer arribar aquests diners a les famílies aquelles que no poden pagar el lloguer, les hipoteques i el menjadors, a les famílies que es queden sense la seva vi-venda per que no poden pagar, per que el marit far mes d'un any que està l'atur i la mare no te feina i tenen que anar a viure amb els seus fills a casa dels pares.

El que es te que fer es invertir amb tot el que generi beneficis, amb crear treball, com es el comerç i les empresses. Crec que tindríem que preguntar als vicentins que volen fer amb aquests 4.000.000€ que aquest equip de govern es vol gastar, que volen fer amb els seus diners.




Humbert Palafoll

No hay comentarios: