jueves, 2 de febrero de 2012

MOCIÓ PER DONAR UN SERVEI DE LLIURAMENT A DOMICILI PER EL COMERÇ DE SANT VICENÇ DELS HORTS.


Donada la fràgil situació actual del petit comerciant a Sant Vicenç dels Horts i en general a tota la Comarca del Baix Llobregat i amb l'augment progressiu de pèrdua de clients al comerç local i donat que els clients troben en els centres comercials, mes serveis com l'accessibilitat i facilitat al aparcament del vehicle propi que normalment es amb parking gratuït o els horaris d'apertura interrompuda, que faciliten al client el fet d'anar a comprar en horaris que el nostre comerciant no pot oferir per falte de recursos, volem donar al petit comerciant les mateixes armes per poder recuperar aquests clients perduts per falta de medis i donar un millor servei als nostres ciutadans.



Donat que tenim coneixament de la propera instal·lació d'un altre gran superfície al municipi es fan pensar que la situació no serà la mes propicia per el nostre comerç local.Pensem que si ajuntem esforços podrem donar una serie de serveis que individualment son inviables per el petit comerciant de Sant Vicenç.



Per aixo per part del PPC a Sant Vicenç dels Horts so-licitem:

Prendre una serie de propostes orientades a millorar el servei dels comerços a Sant Vicenç del Horts per recuperar i fer clients nous.
So-licitem impulsar la creació de un servei de lliurament a domicili gratuït per els nostres ciutadans, per que els productes que els vicentins compri'n als nostres comerços els gestionem per fer-los arribar a casa seva sense cap cost.

Per gestionar el servei crearem un servei d'atenció telefònica per realitzar el lliurament, aixi com a traves de via correu electrònic i un nou servei o aplicació a la web Municipal on ens arribaran les comandes per poder realitzar el lliurament als domicilis de Sant Vicenç, aquest servei es realitzara en un vehicle acondicio-nat i retolat tipus furgoneta comercial.




El servei seria gestionat per l'Ajuntament, cordi-nant la logística de comandes per part del comerç aixi com la logística dels lliuraments els quals tindran sempre una comanda mínima de compra.


Amb la col·laboració de tots el comerciants que volguessin afegir-se aquest servei, fruiteries, fleques, carnisseries, botigues de roba, ferreteries i tot tipus de comerç, també donaríem un servei a zones urbanes de Sant Vicenç que per la seva tipologia estan aïllades del comerç, donant també servei a persones amb mobilitat reduïda aixi com per la gent gran ja que normalment no poden carregar  gaire pes fins el seu domicili.


Al tractar-se d'un servei de comerç local es un servei molt mes personalitzat i no te res a veure amb el servei que donen de les grans superfícies, també arribarem a mes clients que per falte de medis o temps no els es fàcil accedir al comerç tradicional per realitzar les seves compres.



Amb el comerciant que ho so-liciti també podrem ampliar el servei aixi com l'àrea del lliurament arribant a poblacions properes com Torrelles de Llobregat, Palleja o Santa Coloma de Cervelló, en aquest cas el servei dependrà d'un acord entre el comerçiant i l'Ajuntament.


També afegir que al generar amb aquest servei crearem llocs de treball i tindrem en compte a l'hora de seleccionar a les persones per fer aquestes feines a les que estiguin en situació d'atur.





Humbert Palafoll
PPC de Sant Vicenç dels Horts

No hay comentarios: