viernes, 24 de febrero de 2012

Un fet de reflexió d' una falte de respecte.




Fent una reflexió després del Ple, penso que després de veure el posicionament del Grup Municipal de CiU, entenc que estan totalment integrats per la reste dels grups que composen el Equip Govern de Sant Vicenç dels Horts.

Aixo ho comento perquè després de defendre el que jo crec que es un fet totalment irrespectuós i vergonyós davant dels fets que varen esdevindre a La Mostra per part del grup dels indignats, diem que estem d'acord totalment amb la llibertat d'expressió, però crec que tenim que tenir un respecte per les persones que ens representen com ara el President de La Generalitat i Consellers etc..

Creiem que no podem permetre una falta de respecte, i que per part del Equip de Govern no entenem com no prenguessin la decisió de fer despenjar el ninots amb forma de porc i amb el cap del Sr. Artur Mas President de La Generalitat de Catalunya el primer dia de la Mostra.Dons no! CiU que està dins del equip de Govern va permetre (o no va poder fer res, això podria ser el termòmetre de força dins d'aquesta coalició) que tot el poble durant tres dies pogués veure aquesta falte de respecte.

Davant d'aquest fet varem fer la consulta al mateix ple, per que l'equip de Govern ho va permetre?

No varem tenir una resposta al fet, tampoc cap reacció del grup afectat.

Després em pregunto si el cap del porc penjat fos el del nostre Alcalde el Sr. Oriol Junqueras també el deixarien tres dies penjat a la fira? Jo no!!

Potser al President de La Generalitat li tindríem que fer arribar que el mateix President d'ERC Oriol Junqueras permet aquests fets, ridiculitzant la figura del President de la Generalitat de Catalunya, potser el que tindrien que fer es demanar unes disculpes com a responsables per permetre aquest fet vergonyós.



1 comentario:

Vicentí dijo...

Más falta de respeto es Recortar nuestros derechos, sanidad, educación y una larga lista sin fin de recortes que tu queridisimo partido y tus amiguitos de CIU están aplicando eso si que es una falta de respecto a todo nuestro país y sin hablar de la reforma laboral que es asesinar los pocos derechos que teníamos los trabajadores pero si.. seguir así que mira como os va el país que cada día hay un acto reivindicativo quien siembra la miseria recoge la rabia...